/Over Ons

Een deskundig team van technici tot uw dienst

Welkom bij VGELEC, een toonaangevend elektrisch aannemersbedrijf met een schat aan ervaring en expertise in het uitvoeren van grootschalige projecten.

Contacteer ons
/Geschiedenis

Sinds 1995...

Opgericht in 1995 door Eric Verding, bouwde VGELEC snel een indrukwekkende klantenportfolio uit in de retail sector. In 2016 werd het bedrijf overgenomen door Rudi Theybers en een vennoot. Sinds 2021 staat Rudi alleen aan het roer en is VGELEC verder uitgebreid naar andere gebieden zoals luxe hotels, exclusieve appartementencomplexen, bedrijfs- en overheidsgebouwen en complete woonzorgcomplexen.

Bij VGELEC hebben we een bewezen staat van dienst in het succesvol afronden van grootschalige elektrische projecten.

/Visie

Kortweg kwaliteit

Bij VGELEC is onze filosofie eenvoudig: kwaliteit leveren en de klant centraal stellen. Klanttevredenheid is ons uiteindelijke doel en we streven ernaar om bij elk project de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We are dream makers. We maken uw dromen waar.

Ervaar het verschil  in kwaliteit met VGELEC

VIDEO: Een dag ‘ON THE ROAD’ met een VGELEC expert.

/Vacatures

Wij zoeken talent om ons team te versterken

Je hebt een passie voor de elektrische industrie en bent toegewijd aan het leveren kwaliteit en klanttevredenheid? Dan raden we je aan om te solliciteren naar een functie bij VGELEC. We zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde elektriciens en technici om ons team te versterken.

Open vacatures